HírTV

Ezt a Fidesz propaganda állítja. Az uniós szankciók tehetnek arról hogy a magyar embereknek rossz.


The Final Days Of Viktor Orban S Cat And Mouse Game Hungarian Spectrum Editorial Cartoon Final Days Investigative Journalism

Rendkívüli bejelentést tett a HírTV.

. Különleges vendég érkezik a Vezércikk című műsorba. 2 days agoHírtv a zászlóshajó-2006 után élesre kapcsoltak 2006 őszén ezerrel dübörgött a hazugságokra épülő agymosás-2010 óta meg 1000-al fénysebességgel dübörög KESMA 500 cég kb 10000 fideszcsótány - külön minisztérium - dolgozik a hazugságokon évi több ezer mrd közpénzen a mi pénzünkön hülyítenek. Érthetetlen miért gyártat Magyarország a török belügyminiszter szerint náluk 250 ezer útlevelet miközben erre a feladatra éppen tavasszal kötött az állam 2030-ig szóló szerződést nagy múltú hazai cégekkelA külügyi tárca hallgat a gyártást itthon jelenleg is végző cég sem tud semmit a felelős állami NISZ Zrt.

A nevét nem árulták el azonban annyit lehet tudni hogy országosan ismert televíziós újságíró milliók által kedvelt arc markáns véleménye. 2 days agoA HírTV egyik legutóbbi híradós anyagában azt állították hogy szembe kerültem saját korábbi állításommal a Tranziton ugyanis szerintük azt mondtam. A Gwendoline Delbos-Corfield francia zöldpárti EP-képviselő által jegyzett dokumentumról az Európai Parlament képviselői szerdai plenáris ülésükön vitáznak és szavaznak.

Nehéz azonosítani hogy mi az Európai Bizottság problémája az uniós források felhasználásával. Ezt a Fidesz propaganda. Az uniós szankciók tehetnek arról hogy a magyar embereknek rossz írta Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő.

2 days agoA HírTV egyik legutóbbi híradós anyagában azt állították hogy szembe kerültem saját korábbi állításommal a Tranziton ugyanis szerintük azt mondtam. Az eseményt 1330-tól a HírTV Facebook- és YouTube csatornánk élőben közvetíti. Nem válaszol írja a HVGhu.

1 day agoA HírTV egyik legutóbbi híradós anyagában azt állították hogy szembe kerültem saját korábbi állításommal a Tranziton ugyanis szerintük azt mondtam. Épp csak azt a mondatot vágták le a felvételből amelyben hozzáteszem. Épp csak azt a mondatot vágták le a felvételből amelyben hozzáteszem.

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja. Ezt a Fidesz propaganda. Az uniós szankciók tehetnek arról hogy a magyar embereknek rossz írta Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő.

Navracsics Tibor tájékoztatása szerint a korábbi megállapodás ellenére ők maguk is a sajtóból értesültek hogy az EB a jogállamisági eljárás kapcsán. Épp csak azt a mondatot vágták le a felvételből amelyben hozzáteszem.


Kalman Olga Simicska Hirtv Orbanrol Ellenzekrol Adott Interjut Youtube Youtube Club Fashion


Hatterkep 2019 10 03 Hir Tv Talk Show Talk Fictional Characters


Betiltott Adas Hazam Aruloi Hirtv Projects To Try Incoming Call Screenshot Incoming Call


Pin On Menteseim


Pin On Sad Love


Bayer Show 2021 01 03 Hir Tv Tv Talk Show Scenes


Torokszorito Interjut Adott Bogdan Laszlo A Hirtv Ben Ezt Latni Kell Landmarks Louvre


Tisztogatas A Hirtv Ben Fuggetlen Hirugynokseg


Ketmillio Forintot Bukhat Havonta Jakab Peter Hir Tv


Ertekmentes Maskent Solymaszat 001 Minden Wonder Countryside


Hadhazy Akos Bement A Hirtv Be Es Varatlanul Elorantotta A Hatvanpusztai Birtokrol Keszitett Fotojat Television Tv Flatscreen Tv


Alinda Bogdan Arpad Roma Fimrendezo Genezis 2018 03 30 Alinda Hirtv Youtube Actors Actresses Actresses Actors


Hatalmas Uzlet A Migracio Gorogorszagban Deritette Ki Az Informator A Hirtv Oknyomozo Musora Bemutatta Hogy Tobb Gazdasagi Szekt Mens Tshirts Mens Tops Men


Pin Em Veja


Terc 2019 07 10 Hir Tv


Kalman Olga Simicska Hirtv Orbanrol Ellenzekrol Adott Interjut Youtube Youtube Club Fashion


Lace Envelope A7 5x7 In Wedding Invitation Svg Dxf Eps 1497431 Svgs Design Bundles Pocket Wedding Invitations Wedding Invitations Wedding Invitation Envelopes


Bayer Show 2019 10 27 Hir Tv Tv 10 Things Show


Pin On Kedvenc Filmek Sorozatok Es Videok

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel